top of page

Omsorg, respekt og glæde

Velkommen i mit liv

Jeg er optaget af mennesker og nysgerrig på, at finde frem til det ”ukendte” potentiale, vi har i os. Jeg tror på, at vi mennesker kan skabe meget mere end vi selv tror, hvis blot vi tør noget mere.

 

Dette vil jeg inspirere mine medmennesker til.

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og haft egenskaberne, at kunne tale med alle og skabe kontakt til alle.

Jeg er et åbent menneske og har en glad og smilende tilgang til dem, jeg møder på min vej. Min positivitet og åbenhed gør, at jeg er god til at arbejde med mennesker. Igennem min livserfaring kan jeg relatere til rigtig mange ting, både i privat- men også i erhvervslivet.

Jeg er livs- og erhvervscoach med fokus på unge mennesker. Jeg har en ICF godkendt Life & Business Coach uddannelse fra Sofia Manning med masterspeciale i konflikthåndtering, facilitering og stres udfordringer.

 

Tidligere har jeg arbejdet inden for marketing og har været ansat i det private erhvervsliv i over 25 år.

​​

Jeg har en charmerende datter på 13 år og vi bor i Roskilde i dejlige omgivelser tæt på havnen. 
 

Min passion

Jeg trives og er i balance, når jeg har et mentalt overskud og overblik, og får inspiration og energi, der skal være med til at bane vejen for en ønsket forandring og nye mål.
 
Når jeg er i balance, så har jeg overskuddet til at forandre noget i livet, tage chancer, se muligheder og arbejde hen imod mine drømme og mål. Jeg har overskuddet og potentialet til at føle mig fri, glad og succesrig, smile til andre og grine sammen med andre.

 

Jeg elsker at være ude i naturen, hvor jeg samler masser af overskud og inspiration. I naturen oplever jeg balance, ro, tænker dejlige tanker, får ideer, får mentalt overskud, oplever glæde, bliver glad af at mærke vinden, solen, kulden og varmen. Det beriger mit liv utroligt meget og giver mig energi så jeg kan hjælpe mennesker videre i deres liv.

 

Min passion er bevægelse. Jeg går og løber meget ude i naturen, jeg tager på vandre- og bjergbestigningsture og træner jævnligt.

Ungerådgiver

Som frivillig ungerådgiver hos Headspace, en organisation der tilbyder gratis og anonym rådgivning til unge mennesker, bidrager jeg med at støtte unge mennesker med at håndtere stress, angst, depression og andre mentale udfordringer. Jeg er glad for at være en del af denne indsats for at fremme mental sundhed blandt vores unge mennesker.

IMG-9702.JPG

Livsinspirator

Som livsinspirator har jeg en passion for at inspirere og motivere mennesker til at opnå deres fulde potentiale både personligt og professionelt.

 

Med min erfaring som coach og mentor tilbyder jeg en unik kombination af indsigt, værktøjer og støtte til at skabe positive forandringer i folks liv.

 

Min tilgang som livsinspirator bygger på at skabe en meningsfuld og inspirerende dialog med mine medmennesker.

 

Gennem min evne til at lytte aktivt og stille de rette spørgsmål skaber jeg et rum for selvrefleksion og personlig vækst. Jeg er dedikeret til at skabe nye perspektiver og indsigter, der hjælper mennesker med at opnå en dybere forståelse af deres styrker, værdier og passion og bringer dem tættere på deres ønsker og mål.

Jeg bruger min livsglæde og positivitet til at frembringe det bedste i andre mennesker.

bottom of page