top of page

Matcher vi hinanden?

Om mig

Jeg har en ICF godkendt Life & Business Coach uddannelse fra Sofia Manning. Derudover har jeg uddannelser inden for marketing, og har været ansat i det private erhvervsliv i over 20 år.

 

Jeg er selvstændig coach, og har min coaching klinik i den ene del af min bolig. Derudover afholder jeg online coachingsessioner.

Ligeledes bruger jeg nogle af mine timer på, at være coach træner på Sofia Mannings uddannelser.

Jeg er optaget af mennesker og nysgerrig på, at finde frem til det ”ukendte” potentiale, der bor i os. Jeg tror på, at vi mennesker kan skabe meget mere end vi selv tror, hvis blot vi tør noget mere. Hvis vi tør se frygten og angsten i øjnene, og overvinde den, så har vi uanede kræfter og modighed, der belønnes bl.a., ved at turde tage springet ud i livet som selvstændig.

 

Jeg har altid interesseret mig for sociale relationer og haft egenskaberne, at kunne tale med alle og skabe kontakt til alle.

 

Jeg er et åbent menneske og har en glad og smilende tilgang til dem, jeg møder på min vej. Min positivitet og åbenhed gør, at jeg er god til at arbejde med mennesker. Igennem min livserfaring kan jeg relatere til rigtig mange ting, både i privatregi men også erhvervsrelateret.

 

Privat har jeg en datter og bor i Roskilde i dejlige omgivelser tæt på havnen.

Min passion

Jeg trives og er i balance, når jeg har et mentalt overskud og overblik, og får inspiration og energi, der skal være med til at bane vejen for en ønsket forandring og nye mål.

 

Når jeg er i balance, så har jeg overskuddet til at forandre noget i livet, tage chancer, se muligheder og arbejde hen imod mine drømme og mål. Jeg har overskuddet og potentialet til at føle mig fri, glad og succesrig, smile til andre og grine sammen med andre.

 

Hvordan får jeg så overskud og inspiration?

 

Det er bl.a. naturen og bevægelse, der giver mig det.

Jeg lader op og slapper af i naturen. Oplever balance, ro, tænker dejlige tanker, får ideer, får mentalt overskud, oplever glæde, bliver glad af at mærke vinden, solen, kulden og varmen. Det beriger mit liv.

 

Min passion er bevægelse. Jeg går og løber meget ude i naturen, jeg tager på vandre- og bjergbestigningsture og træner jævnligt.

 

Jeg er af den overbevisning, at det er vigtigt, vi bevæger os. Gerne i naturen. Så har kroppen det godt, og det giver os automatisk større overskud. Dermed får vi det mentalt bedre.

Min baggrund og hvorfor er jeg coach

Jeg er vokset op i en kernefamilie i en jysk provins by.

Så forudsigeligt som det nu kunne være, tog jeg efter grundskoleforløbet en marketinguddannelse og arbejdede i det erhverv i over 20 år som ansat i forskellige virksomheder og brancher i både Danmark, Tyskland og Schweiz.


Min karriere kørte i mange år på skinner, og livet kørte derud ad – som forudsigeligt.

 

Det, der nok bare ikke var så forudsigeligt, var to skilsmisser, at jeg blev ramt af en periode med stress/depression, en arbejdsløshedsperiode og en søgen efter at finde den rigtige lykke.

 

Jeg har altid været en fighter. Opstod der bump på vejen, så var jeg mere eller mindre oppe på hesten igen i løbet af ingen tid. Jeg lod i hvert fald som om. Jeg skulle nok klare det hele. Der var ikke nogen eller noget der skulle få mig ned at ligge. Jeg kæmpede blot videre.

 

Men så lige pludselig gik den ikke længere. På min sidste arbejdsplads måtte jeg melde mig syg.

Der havde været optræk til det i længere tid.

 

Stressen og depressionen ramte mig ikke på grund af en for stor arbejdsbyrde på arbejdspladsen. Den ramte mig, fordi jeg:

 • Ikke kunne mærke om jeg var glad / lykkelig

 • Ikke vidste hvad jeg skulle her i livet

 • Stillede spørgsmålstegn ved, om marketingfaget nu var det rigtige jeg beskæftigede mig med

 • Lod andre træffe beslutninger for mig (og det havde de jo egentlig ikke bedt om)

 • Jeg havde travlt (og så havde jeg jo ikke tid til at tænke over, om jeg nu levede det liv, jeg gerne ville)

 • Manglede motivation / inspiration

 • Ubevidst var utilfreds med mit liv

 

Jeg fik hjælp og fik mig kæmpet tilbage på arbejdspladsen, som jeg kort tid efter forlod til fordel for arbejdsløsheden.

 

I ledighedsperioden søgte jeg naturligvis marketing stillinger, for det var jo det jeg kunne. Men tvivlen nagede. Og jeg blev mere og mere usikker på, om det var den ”bås”, jeg fortsat skulle være i?!

 

Samtidig gik jeg stadig rundt og spekulerede på, om jeg var lykkelig og tilfreds i livet. Og var jeg tilfreds nok?

 

Samtidig vidste jeg inderst inde, at jeg godt kunne tænke mig, at være mindre afhængig af et job og en arbejdsgiver. Skabe mere frihed.

 

Jeg besluttede, at jeg måtte søge hjælp og inspiration. Nu skulle der ske noget.

 

Nødråbet var ”Jeg ved ikke hvad jeg skal i mit liv?”

 

Efter nogle måneders kaotiske tilstande i mit hoved, hjælp og nye indsigter påbegyndte jeg Life & Business Coach uddannelsen hos Sofia Manning. Jeg var nysgerrig på, om jeg kunne bruge min livserfaring og mine menneskelige egenskaber, til at coache og hjælpe andre mennesker.

 

Igennem hele uddannelsen og min personlige proces tænkte jeg på, hvor mange der egentlig sidder lidt samme sted i livet, som jeg gjorde.

 

Mennesker som:
 

 • Ikke rigtig ved om de er tilfredse med livet

 • Føler sig lidt som halve mennesker

 • Mangler/savner noget i livet

 • Har drømme og mål, men ikke rigtig ved hvordan de skal realiseres

 • Tænker over om livet kunne se anderledes ud

 • Tvivler på egne evner her i livet

 • Gerne vil springe ud som selvstændig, men ikke tør

 

Jeg tror på at tingene sker af en årsag. Dårlige oplevelser i livet vil vi helst være foruden. Og når de rammer én, skraber man typisk bunden og kan ikke se meningen i det lige her og nu. Men senere måske?

 

Jeg tror at vi nogle gange skal ramme bunden for at kunne begynde at overveje om det liv vi lever, er det vi ønsker at leve. Hvis vi nu mærker efter inderst inde – er vi så glade? Er vi glade for det vi har, og det vi laver i hverdagen?

 

Jeg er faktisk taknemmelig for, at jeg ramte bunden. Det gav mig anledning til langt om længe at stoppe op og tænkte over mit liv.

 

Jeg skulle noget andet. Jeg skulle være selvstændig og iværksætter. Jeg turde blot ikke tage springet, og der var mange hæmmende overbevisninger forbundet med det.

 

Jeg fik hjælp på sidelinjen til det. Med støtte og motivation sprang jeg ud i det og har ikke fortrudt.

Det har været én af de bedste gaver, jeg har givet mig selv. Jeg føler, at jeg har fået frihed, masser af glæde og energi ind i både mit arbejdsliv og i min hverdag generelt. Jeg kan fejre mine sejre og anerkende mine fejltrin med et smil og grin.

 

Husk at selv de mindste skridt du tager, kan være begyndelsen til noget stort.

 

Derfor vil jeg gerne hjælpe andre mennesker i lignende situationer. Jeg har været der, jeg har samlet erfaringer, og jeg kan støtte og motivere.

 

Derfor er jeg coach.

bottom of page