top of page

Hvem leverer ydelserne
hos jer?

Det er Charlotte

Charlotte Stange Coaching - Coach, facilitator og livsinspirator med speciale i medarbejders trivsel på arbejdspladsen.

  

Jeg har specialiseret mig i medarbejders trivsel og hvordan konflikter på arbejdspladsen kan løses.

 

Igennem mine ydelser opnår I som virksomhed/Institution en bedre trivsel og energifyldte medarbejdere og minimerer omkostninger i forbindelse med sygemeldinger.

 

Jeg forebygger mistrivsel på jeres arbejdsplads, så I undgår en nedgang i produktiviteten.

Derfor er jeg jeres ekspert

Med over 25 års erfaring i det private erhvervsliv med stillinger inden for bl.a. markedsføring og adminstration, har jeg været ansat i både SMV’er og store koncerner i vidt forskellige brancher. Jeg har haft fornøjelsen af talrige kolleger og ledere og har været i berøring med mange organisationsformer og ledelsesstile.

 

Med mig som en medreflekterende og aktiv dialogpartner får den enkelte medarbejder nye perspektiver på uhensigtsmæssige udfordringer i privaten eller på arbejdspladsen, som personen står med.

 

Ved at finde løsninger på udfordringerne, leverer medarbejderne igen en højere produktivitet og arbejdsglæde i virksomheden og gør stedet til en attraktiv arbejdsplads at være på.

 

Som facilitator og coach i f.eks. workshops støtter jeg teams/afdelinger ved udfordringer inden for kommunikation, uhensigtsmæssige dynamikker i teamet, definering af mål og øgning af produktivitet.

 

Jeg kan bookes til foredrag og oplæg omkring trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen, hvor jeg med et glimt i øjet leverer budskaber og værdi på en inspirerende og kreativ måde.

 

Jeg har en ICF (International Coach Federation) godkendt Coach uddannelse fra Sofia Manning. Yderligere er jeg Mastercoach i konflikthåndtering (ligeledes hos Sofia M).

Mine personlige styrker sættes
altid i spil hos jer

Jeg er optaget af mennesker og nysgerrig på, at finde frem til det ”ukendte” potentiale, vi har i os. Jeg tror på, at vi mennesker kan skabe meget mere end vi selv tror, hvis blot vi tør noget mere.

 

Dette vil jeg inspirere mine medmennesker til.

 

Jeg er et åbent menneske og har en glad og smilende tilgang til dem, jeg møder på min vej.

 

Min positivitet og åbenhed gør, at jeg er god til at arbejde med mennesker og inspirere mennesker.

 

Igennem min livserfaring kan jeg relatere til rigtig mange ting, både i privatregi men også erhvervsrelateret.

 

Jeg elsker at være ude i naturen, hvor jeg samler masser af overskud og inspiration. I naturen oplever jeg balance, ro, tænker dejlige tanker, får ideer, får mentalt overskud, oplever glæde, bliver glad af at mærke vinden, solen, kulden og varmen. Det beriger mit liv utroligt meget og giver mig energi så jeg kan hjælpe mennesker videre i deres liv.

 

Min passion er bevægelse. Jeg går og løber meget ude i naturen, jeg tager på vandre- og bjergbestigningsture og træner jævnligt.

IMG-9702.JPG

Livsinspirator

Som livsinspirator har jeg en passion for at inspirere og motivere mennesker til at opnå deres fulde potentiale både personligt og professionelt.

 

Med min erfaring som coach og mentor inden for medarbejdertrivsel og konflikthåndtering tilbyder jeg en unik kombination af indsigt, værktøjer og støtte til at skabe positive forandringer i folks liv.

 

Min tilgang som livsinspirator bygger på at skabe en meningsfuld og inspirerende dialog med mine medmennesker.

 

Gennem min evne til at lytte aktivt og stille de rette spørgsmål skaber jeg et rum for selvrefleksion og personlig vækst. Jeg er dedikeret til at skabe nye perspektiver og indsigter, der hjælper mennesker med at opnå en dybere forståelse af deres styrker, værdier og passion og bringer dem tættere på deres ønsker og mål.

Uanset om mine kunder står over for udfordringer i deres privatliv eller på arbejdspladsen, er jeg dedikeret til at støtte dem på deres rejse mod vækst og forandring.

 

Ved at tilbyde en kombination af trivselscoaching og konflikthåndtering skaber jeg en holistisk tilgang, der adresserer både individuelle og arbejdsrelaterede behov.

bottom of page