top of page
Charlotte trivselscoach1_bred.jpg

Ønsker du hjælp til at hjælpe dit unge menneske?

Som forældre til en teenager eller en ung voksen kan vi være overvældet af vores børns trivselsudfordringer og har ofte svært ved at navigere i den unges tanke- og handlemåde. Som coach hjælper jeg dit unge menneske, så du derigennem kan støtte dit barn på den bedst mulige måde.

Få løst deres trivsels-udfordringer igennem mig

Gennem mine nærværende samtaler med unge mennesker dykker vi ned i deres udfordringer såsom dårligt selvværd, skoleværing, svære relationer, ensomhed, deres grounding, stres symptomer, etc.

 

Vi udforsker deres potentiale og arbejder på at minimere frygt og angst, og finder deres ståsted så de kan se alle de muligheder, der ligger foran dem. Jeg støtter det unge menneske med anerkendelse, smil, forståelse og professionel coaching.

Hvad tilbyder jeg dig ellers?

Coaching er for alle. Det er ikke kun de unge, der har brug for hjælp.

I mine coachingsessioner, tager vi udgangspunkt i det emne, udfordring, problemstilling, du kommer med.

Det kan være alle mulige ting såsom noget omkring arbejdslivet, sundhed, livsstil, dine børn, partner, familie, relationer, stres, etc..

Udover personlige redskaber og værktøjer får du inspiration og motivation omkring din personlige trivsel og glæde. Når du finder ud af, hvad der giver dig energi og hvad der dræner dig, kan du leve dit liv mere fokuseret, og opnå et større overskud og fornyet energi i livet.

Services
IMG-9702.JPG

Naturen åbner op

Jeg har mit eget coachinglokale.

 

For nogle mennesker (og specielt unge mennesker) kan det dog være en udfordring at skulle sidde overfor mig og være sårbar.

Derfor tilbyder jeg også gåture ude i naturen, hvor det mange gange kan være lettere at åbne op for de  udfordringer, der er.

IMG-5138_edited.jpg

Føler du dig stresset?

 

Med en masterspeciale i stresscoaching kan jeg hjælpe dig med redskaber og øvelser inden for selvomsorg (herunder mindfulness), mindset, energi- og tidsstyring, motivation og kommunikation.

 

Jeg hjælper dig med at genoprette balancen i dit liv, når du føler dig stresset og det hele er lidt uoverskueligt.

 

Vi genfinder balancen efter en stresssygemelding og/ en stressperiode med ingen sygemelding eller delvis sygemelding.

 

Der findes mange former for stress. Lad os sammen finde de redskaber, metoder og omsorgsfuld vejledning, der passer lige præcis til dig. Lad os få dit liv i balance igen.

bottom of page